Rreth Projektit

TED BAKER LONDON

  • Projekti: TED BAKER LONDON
  • Investitori : BD Fashion Group
  • Punëkryesi: ” METON “
  • Powered by Ecobalcan
  • N’bashkëpunim DIVAJN SKOPJE
  • Dhe Amiri dekor.

Projekti: TED BAKER LONDON
Investitori : BD Fashion Group
Punëkryesi: ” METON ” powered by Ecobalcan
Në bashkëpunim me DIVAJN SKOPJE dhe Amiri dekor.

METON – Design • Construction
meton-ks.com • info@meton-ks.com