Historia

Meton është brand i krijuar nga kompanija e njohur EcoBalcan nga Kosova.
Meton tani ka filluar punen me një koncept të ri, ku në këtë faqe mund të ndiqni punët tona dhe proceset e punëve të cilat i kryejm për kompani të ndryshme vendor dhe të huaja.

Struktura

 • Drejtori i Përgjithshëm
 • Departamenti administrativ
 • Departamenti i Kontabilistit
 • Departamenti tregtar
 • Departamenti operativ i ndërtimit
 • Departamenti i planifikimit të projektit
 • Departamenti logjistik

Vlerat

 • Siguri
 • Ndershmëri
 • Marrëdhënie të shkëlqyera me personelin tonë
 • Kënaqësia totale e klientit
 • Produkte me cilësi të parë
 • Mjedisi i sigurt dhe i rregullt i punës
 • Shpejtësi

Përvoja, kompetenca, cilësia, risia, qëndrueshmëria – këto janë çelësat e suksesit të Meton për realizimin e projekteve të mëdha të ndërtimit.

Ne kuptojmë rëndësinë e inovacionit dhe profesionalizmit dhe punojmë me njerëzit më të mirë për ta arritur këtë.

Misioni

Meton është një lider në ofrimin e shërbimeve të projektimit, ndërtimit. Qëllimi ynë është të krijojmë marrëdhënie të qëndrueshme me klientët tanë duke tejkaluar pritjet e tyre dhe duke fituar besimin e tyre përmes performancës së jashtëzakonshme nga çdo anëtar i ekipit të ndërtimit.

Vizioni

Vizioni ynë është të jemi zgjedhja e parë e klientit në shërbimet e lidhura me ndërtimin dhe zhvillimin e projektit, duke krijuar një partneritet të suksesshëm gjatë gjithë procesit.

Sfidat në të ardhmen

Me kompetencën, fuqinë inovative dhe motivimin e punonjësve tanë, si dhe një strukturë organizative të efektshme dhe transparente, të lidhur me të, ne jemi në rrugën për t’u bërë ofruesit e shërbimeve të ndërtimit që udhëheqin në rajon.

Burimet Njerëzore

Ne e dimë se suksesi vjen përmes njerëzve, prandaj investojmë në personelin tonë. Ne jemi një familje e madhe, anëtarët e së cilës përpiqemi të shtojmë vlerë në gjithçka që bëjmë. Ne e kuptojmë rolin jetësor që secili prej nesh ka, në plotësimin e nevojave të kompanisë që i shërbejmë. Ne i respektojmë të drejtat dhe dinjitetin e anëtarëve të familjes sonë.

SHKARKO KATALLOGUN SHIKO PROJEKTET

ÇFARË THONË PËR NE

TESTIMONALE

DISA NGA PARTNERËT