KUSH ËSHTË METON

MIRË SE VINI NË METON

Meton është brand i krijuar nga kompanija e njohur EcoBalcan nga Kosova.
Meton tani ka filluar punen me një koncept të ri, ku në këtë faqe mund të ndiqni punët tona dhe proceset e punëve të cilat i kryejm për kompani të ndryshme vendor dhe të huaja.
Rreth Nesh

01

Misioni

Meton është një lider në ofrimin e shërbimeve të projektimit, ndërtimit. Qëllimi ynë është të krijojmë marrëdhënie të qëndrueshme me klientët tanë duke tejkaluar pritjet e tyre dhe duke fituar besimin e tyre përmes performancës së jashtëzakonshme nga çdo anëtar i ekipit të ndërtimit.

02

Vizioni

Vizioni ynë është të jemi zgjedhja e parë e klientit në shërbimet e lidhura me ndërtimin dhe zhvillimin e projektit, duke krijuar një partneritet të suksesshëm gjatë gjithë procesit.

03

Sfidat në të ardhmen

Me kompetencën, fuqinë inovative dhe motivimin e punonjësve tanë, si dhe një strukturë organizative të efektshme dhe transparente, të lidhur me të, ne jemi në rrugën për t'u bërë ofruesit e shërbimeve të ndërtimit që udhëheqin në rajon.

04

Burimet Njerëzore

Ne e dimë se suksesi vjen përmes njerëzve, prandaj investojmë në personelin tonë. Ne jemi një familje e madhe, anëtarët e së cilës përpiqemi të shtojmë vlerë në gjithçka që bëjmë. Ne e kuptojmë rolin jetësor që secili prej nesh ka, në plotësimin e nevojave të kompanisë që i shërbejmë. Ne i respektojmë të drejtat dhe dinjitetin e anëtarëve të familjes sonë.

ÇFARË OFROJM NE

GJITHMONË TË DEDIKUAR DHE TË PËRKUSHTUAR

DIZAJN

Nuk është bukuria e një ndërtese që duhet të shikoni; është ndërtimi i fondacionit që do të qëndrojë në provën e kohës.

KONSTRUKSION

Përvoja, kompetenca, cilësia, risia, qëndrueshmëria – këto janë çelësat e suksesit të METON për realizimin e projekteve të mëdha ndërtimore.

NDËRTIM

Ne E kuptojmë rëndësinë e inovacionit dhe profesionalizmit dhe punojmë me njerëzit më të mirë për ta arritur këtë.

Projektet e Fundit

EKSPERIENCË & KREATIVITET